Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ Η ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (video)


Σιγά τη Βραζιλία και την Αργεντινή. Ουρουγουάη, κύριοι! Η «σελέστε» του Όσκαρ Ταμπάρες επικράτησε 3-0 της Παραγουάης στον τελικό του Μπουένος Άιρες και έγινε η πρώτη ομάδα που φτάνει στις 15 κατακτήσεις Κόπα Αμέρικα. Σκόρερ για τους θριαμβευτές, ο Suarez στο 11΄ και ο Forlan στο 41΄ και το 90΄.
Η Ουρουγουάη πήρε από το ξεκίνημα τα ηνία του αγώνα, ενώ οι Παραγουανοί έκαναν καθυστερήσεις από το πρώτο λεπτό, προσπαθώντας να δημιουργήσουν εκνευρισμό στους αντιπάλους τους. Ο Suarez δεν πτοήθηκε, όμως, και στο 11΄ έβαλε την ομάδα του μπροστά στο σκορ, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι. Οι παίκτες του Gerrardo Martino αναγκάστηκαν να «ανοιχτούν», αλλά η Celeste ήταν «φωτιά» στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές στο 41΄ ο Forlan έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Tabarez έχοντας το προβάδισμα πρόσεξε τα νώτα του, με την Παραγουάη να προσπαθεί να φτάσει στο γκολ. Το «άγγιξε» στο 54΄όταν ο Valdez σημάδεψε το δοκάρι του Muslera, ενώ στο 74΄ ο Suarez είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, αλλά ο Villar τον σταμάτησε εντυπωσιακά. Στο 90΄ ο Suarez έβγαλε τον Forlan μόνο του απέναντι στην αντίπαλη εστία και αυτός δε λάθεψε «σφραγίζοντας» τη κατάκτηση του 15ου Copa America στην ιστορία της Ουρουγουάης.

Σκόρερ: 11΄ Suarez, 41΄, 90΄ Forlan
Συνθέσεις
Ουρουγουάη: Muslera, M. Pereira, Lugano, Coates, M. Caceres (89΄ Caceres), Perez (70΄ Eguren), Rios, A. Gonzalez, A. Pereira (63΄ Cavani), Forlan, Suarez
Παραγουάη: Villar, Piris, da Silva, Veron, Marecos, Ortigoza, Riveros, Ortigoza, V. Caceres (6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ