Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΑΞΙ ΚΑΤΑ ΡΑΚΙΝΤΖΗ

Επίθεση στον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή εξαπέλυσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων, με αφορμή την προτροπή του τελευταίου προς το ελληνικό δημόσιο να υποβάλει αγωγές κατά των ιδιοκτητών ταξί, για διαφυγόντα κέρδη, από τις καταλήψεις στα διόδια και τα εκδοτήρια εισιτηρίων των αρχαιολογικών χώρων.

Σε ανακοίνωσή της η Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. υποστηρίζει ότι ο κ. Ρακιντζής δεν έχει τη νομιμοποίηση να ασκεί τα καθήκοντά του, καθώς η θητεία του έχει λήξει από το Σεπτέμβριο του 2009, αλλά παραμένει στη θέση του, ασκώντας κανονικά τα καθήκοντά του.

Η Ομοσπονδία διερωτάται επίσης στα 7 χρόνια της θητείας του ο κ. Ρακιντζής σε πόσες και ποιές περιπτώσεις έπραξε το ίδιο για αντίστοιχες κινητοποιήσεις επαγγελματικών οργανώσεων ή σε διαδηλώσεις που είχαν, αναμφισβήτητα, πολύ βαρύτερο κόστος για το κοινωνικό σύνολο.

Στην ανακοίνωση προστίθεται επίσης ότι ο αγώνας των ιδιοκτητών ταξί σε όλη τη χώρα είναι καθαρά κλαδικός και ότι οι αποφάσεις που ακολουθεί ο κλάδος είναι ομόφωνες και προϊόν του Δ.Σ της Ομοσπονδίας και του κλαδικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ