Τρίτη 10 Μαΐου 2011

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ: "ΖΗΤΑΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ"!

Μια τεράστια σε όγκο και παλμό συγκέντρωση πραγματοποίησαν απόψε οι οπαδοί του Ηρακλή. 
Ο λαός της ομάδας της Θεσσαλονίκης βροντοφώναξε: "Όχι στην αδικία".
Στη συγκέντρωση της πλατείας Αριστοτέλους μίλησαν οι:

Κωνσταντίνος Γωγάκος
Λάκης Παπαϊωάννου
Φάνης Τουντζιάρης
Χάρης Αηδονόπουλος
Νίκος Ατματζίδης
Βασίλης Χατζηπαναγής
Στέφανος Σωτηρόπουλος


και πολλοί άλλοι.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έπεσαν πολλά μπινελίκια κατά του Μπουτάρη.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Ηρακλής, Κωνσταντίνος Γωγάκος, τόνισε στην έναρξη των ομιλιών: «Απόψε αυτή η συγκέντρωση αυτή η λαοθάλασσα πρέπει να στείλει το μήνυμα από τον Έβρο ω την Κρήτη. Πρέπει να στείλουμε τα εξής μηνύματα ο Ηρακλής ενώνει και δεν διχάζει. Ο Ηρακλής συσπειρώνει τον κόσμο.
Αγαπητοί Ηρακλειδείς, απόδειξη ότι ο Ηρακλής ενώνει είναι ότι όλοι οι φορείς και οι βουλευτές στηρίζουν τον αγώνα μας και τα ψηφίσματά τους έχουν έρθει στο σύλλογό μας. Η Θεσσαλονίκη χρειάζεται τον Ηρακλή. Δεν θα είναι και πάλι ο Ηρακλής το εξιλαστήριο θύμα για τη δήθεν κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό που στερήσαμε μέσα στο γήπεδο δεν μπορούν να μας το στερήσουν στα γραφεία της ΕΠΟ.
Αυτός ο σύλλογος δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση. Να στείλουμε το μήνυμα στην Πολιτεία που ευαγγελίζεται διαφάνεια να την εφαρμόσει στην πράξη. Την Πέμπτη στις 2 έχει αποφασίσει η επιτροπή διαφάνειας να καλέσει τον κ. Πιλάβιο για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους δεν έδωσε την άδεια στον Ηρακλή.
Να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο πέφτουμε. Δεν μπορεί το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ να είναι πάνω από τους ελληνικούς νόμους. Αυτό το παραμύθι να πάψει. Να βγει το πόρισμα της Βουλής και να μάθει ο ελληνικός λαός ποιος δικαιούται αδειοδότηση και ποιος όχι. Να στείλουμε το μήνυμα ότι ο Ηρακλής είναι ιδέα. Οι ιδέες δεν πεθαίνουν και αυτό το σήμα δεν μπορεί να το βγάλει κανείς από την καρδιά μας. Χίλια χρόνια Ηρακλής».

Ο Βασίλης Χατζηπαναγής είπε: «Είμαι πολύ συγκινημένος. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, αφού βλέπω τέτοιο κόσμο. Θα έρθουν πάλι οι καλές στιγμές, οι δικές μας. Χίλια χρόνια Ηρακλής» και ακολούθησε πανδαιμόνιο!

Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή, Νίκος Ατματζίδης, φώναξε: «Ο Ηρακλής ζει και θα ζει. Όλα αυτά τα ανθρωπάκια που προσπαθούν να κάνουν κακό στον Ηρακλή θα έχουν φύγει. Με τέτοιο κόσμο δεν φοβάται κανένας. Ζήτω ο Ηρακλής».

4 σχόλια:

  1. Οι Ηρακληδείς δείξαν τον δρόμο.30.000 πνίγηκε η Αριστοτέλους.Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΔΩΝ.(Κανένα κόμμα δεν πρόκειται να μαζέψει τόσο κόσμο στην Αριστοτέλους,και πάντως δεν έχει μαζέψει κανένα από τα μικρά κόμματα)
    30.000 τό λιγώτερο Ηρακληδείς φωνάξανε.ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ,ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ,ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ;; Αν ναι,άντε να δούμε. Αν όχι,κακό που σας βρήκε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΑΚΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ηρακλής ανήκει στη Σούπερ Λίγκα. Ήμασταν πάνω από 30000 στην Αριστοτέλους και το απαιτούμε. Μπουτάρη ουστ από δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ηρακλής δεν θα πεθάνει επειδή το θέλει η ΕΠΟ και η Αθήνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ