Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΕΣ

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για τον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, με τα σενάρια περί ματαίωσης των καλλιστείων να «φουντώνουν» κάθε μέρα που περνάει.
Το θέμα της ημερομηνίας διεξαγωγής δεν έχει συζητηθεί ακόμη, ενώ από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Διαγωνισμού Ομορφιάς στην Ελλάδα, Βασίλης Πρεβελάκης, το τελευταίο διάστημα δηλώνει ότι είναι έτοιμος να διοργανώσει τον διαγωνισμό ακόμη και μόνος του…
Ωστόσο, από τη μία η κατακόρυφη πτώση της διαφημιστικής δαπάνης και από την άλλη η γενικότερη στενή οικονομική πολιτική των τηλεοπτικών σταθμών φέτος, δεν αφήνουν περιθώρια στο κανάλι για φιέστες και μαραθώνιες βραδιές με τα… πέρα δώθε των εστεμμένων, όπως συνέβαινε άλλες χρονιές.
Το κανάλι – και εκτός απροόπτου πάντα – προσανατολίζεται σε μία διοργάνωση περισσότερο… τηλεοπτική, ενδεχομένως σε κάποιο στούντιο ειδικά διαμορφωμένο. Βάσει δε των όσων αναφέρουν εδώ και καιρό στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου, επιθυμία τους είναι να αποφύγουν κάτι ιδιαίτερα προκλητικό, που θα προκαλέσει το λαϊκό αίσθημα σε μία εξαιρετικά δύσκολη – για τα οικονομικά και όχι μόνο – περίοδο.


Πηγή: golema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ