Σάββατο 14 Μαΐου 2011

ΠΟΙΑ "ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ"; ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΒΕΡΑΝΤΕΣ!

«Η κυρία αυτή με τα τεράστια στήθη έφτασε! Όλοι 
προσπαθούν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά αλλά απλούστατα αποτυγχάνουν» έγραφε ο παρουσιαστής στο Τwitter λίγο πριν την μεγάλη της είσοδο...

Οι θεατές πρωινής Βρετανικής εκπομπής τρομοκρατήθηκαν στην κυριολεξία
όταν είδαν την "επίτιμη' καλεσμένη της ημέρας εξωτική χορεύτρια και πορνοστάρ να ξεπροβάλει!

Όλα τα κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Facebook βομβαρδίστηκαν με μηνύματα που σχολίαζαν τόσο την παρουσία της πορνοστάρ στην πρωινή εκπομπή όσο και τα εξωπραγματικά μεγάλα, μεγέθους ΧΧΧL στήθη της!

Οι μαμάδες φάνηκαν ενοχλημένες από την επιλογή του καναλιού να προβάλει μια πορνοστάρ στην πρωινή ζώνη ενώ όλες οι γυναίκες σχολίαζαν το πόσο αντιαισθητικό είναι το θέαμα.

"Είμαι πραγματικά απαίσιο", "Το θέαμα είναι αηδιαστικό" σχολίαζαν οι περισσότερες γυναίκες σε αντίθεση με το ανδρικό κοινό που κάθε άλλο παρά ενοχλήθηκε από την παρουσία της στην εκπομπή.

"Η κυρία αυτή με τα τεράστια στήθη έφτασε! Ολοι προσπαθούν να κρατήσουν τα μάτια τους ανοιχτά αλλά απλούστατα αποτυγχάνουν" έγραφε ο παρουσιαστής Φίλιπ Σκόφιλντ στο Τwitter λίγο πριν την μεγάλη της είσοδο…



Η 35χρονη Τσέλσι που κατάγεται από την Μινεάπολη για να αποκτήσει το εξωπραγματικό στήθος υπεβλήθη σε μια παράνομη χειρουργική επέμβαση. Η μέθοδος βασίζεται στην εμφύτευση πολυπροπυλένιου μιας ουσίας που όταν εμφυτευτεί στον μαστό αυξάνει προοδευτικά τον όγκο του ενώ η αύξηση του στήθους μπορεί να συνεχίζεται επ" άπειρο μέχρι την αφαίρεση της ουσίας.

Όπως φαίνεται όμως η ίδια θα αναγκαστεί να αποχωριστεί την Ιτση και Μπίτσι, όπως συνηθίζει να αποκαλεί τα πλούσια στήθη της, που της παρείχαν μια άνετη ζωή απογειώνοντας την καριέρα της ως πορνοστάρ και στρίπερ. Το ΧΧΧL μέγεθος της έχει κάνει τη ζωή δύσκολη! Δεν είναι μόνο η δυσκολία που αυτή αντιμετωπίζει στην προσπάθειά της να γυμναστεί δεδομένου ότι δεν μπορεί να τα στηρίξει τα δύο της στήθη που ζυγίζουν ίσα με δύο μεγάλα καρπούζια αλλά όπως αποκάλυψε έχει προβλήματα ακόμη και στο φαγητό και στον ύπνο ενώ δεν μπορεί να μπει άνετα σε αεροπορική τουαλέτα!

Οπως δήλωσε στην εκπομπή η Τσέλσι σκοπεύει να προχωρήσει σε αφαιρετική στήθους αλλά επί του παρόντος τα στήθη της αυξάνονται προοδευτικά 1 ίντσα κάθε μήνα.

"Οι περισσότερες κοπέλες που υποβλήθηκαν στην συγκεκριμένη επέμβαση κάποια στιγμή παρατήρησαν παύση της ανάπτυξης. Περιμένω κι εγώ να δω πότε θα συμβεί" είπε.

Το ρεκόρ του μεγαλύτερου στήθους μέχρι σήμερα κατέχει η Μάξι Μουντς, ωστόσο, όπως παρατηρεί ο παρουσιαστής συγκρίνοντας τες ιδίοις όμασι η Τσέλσι μάλλον την ξεπερνά με διαφορά… στήθους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ