Τρίτη 31 Μαΐου 2011

15 ΠΟΛΥΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ

Με την κατάθεση υπομνημάτων από δεκαπέντε υπόπτους ολοκληρώνεται το πρώτο μέρος της εισαγγελικής έρευνας για τα στημένα παιχνίδια. 

Οι ύποπτοι σε αυτό το στάδιο είναι παίκτες οι οποίοι στοιχημάτιζαν μέσω ΟΠΑΠ κυρίως σε πέντε από τα σαράντα στημένα παιχνίδια που ελέγχονται από τη δικαιοσύνη.

Οι 14 άνδρες και μία γυναίκα φέρονται να έχουν κερδίσει από δέκα έως ενενήντα χιλιάδες ευρώ και οι περισσότεροι επικαλούνται τη Θεά Τύχη που τους απέφερε αυτά τα κέρδη αρνούμενοι ότι γνώριζαν για στημένους αγώνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εισαγγελικές αρχές έχουν εντοπίσει και άλλα ύποπτα κερδισμένα δελτία σε άλλες τουλάχιστον πέντε περιοχές της Ελλάδος και τα σχετικά στοιχεία θα διαβιβαστούν στις κατά τόπους εισαγγελίες για περαιτέρω έλεγχο.

Η εισαγγελέας αμέσως μετά θα ασκήσει ποινικές διώξεις σε βάρος όσων προκύψουν ενδείξεις ενοχής. Και αμέσως μετά θα ξεκινήσει το δεύτερο και πιο σοβαρό κύκλο της έρευνας που θα φέρει με την ιδιότητα του ύποπτου στα δικαστήρια της Ευελπίδων παράγοντες από το χώρο του ποδοσφαίρου ,ποδοσφαιριστές και μάνατζερ για κακουργήματα που σχετίζονται με τα στημένη παιχνίδια τα οποία περιλαμβάνονται στη λίστα της ΟΥΕΦΑ που αποτελεί και τη βάση της πολυεπίπεδης έρευνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ