Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

TERMINATOR 5

Με τέτοια νέα εύκολα υποψιάζεται κανείς ότι η συζήτηση σε σινε-sites και twitter για την ταινία που θα σηματοδοτήσει το come back του Άρνι στη μεγάλη οθόνη (μετά από την περιπλάνησή του στα πολιτικά γραφεία), ήταν απλώς μια προετοιμασία για την ανακοίνωση ότι θα ξανακούσουμε το κλασικό πια «Hasta la vista baby» από το μόνο άνθρωπο που μπορεί να το αρθρώσει με τόσο ψαρωτικό τρόπο.

Ο Σβαρτζενέγκερ, μαζί με τον παραγωγό Ρόμπερτ Κορτ (Jumanji/Against the Ropes) μάλλον δε θα δυσκολευτούν να βρουν ένα στούντιο να αγκαλιάσει τον πέμπτο Terminator, με τον Τζάστιν Λιν του Fast Five να θεωρείται επικρατέστερος για τη σκηνοθετική καρέκλα, αν το πρότζεκτ προχωρήσει με τη Universal. 



H εταιρεία αναμένεται να διασταυρώσει ξίφη με την Sony/Lionsgate, που ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα, τα οποία πήρε πίσω η Pacificor σε δημοπρασία το 2010.


Ο Άρνι πάντως παραμένει δεσμευμένος στο καρτούν Governator, στο Last Stand του Κιμ Τζι Γουν, αλλά και στο The Tomb του Αντουάν Φουκουά. Τώρα για λεπτομέρειες σχετικά με τον T- … που θα υποδυθεί ο Άρνι και την τροπή που θα πάρει η ιστορία μετά το Terminator Salvation, είναι μάλλον νωρίς. Το Skynet πάντως είναι μάλλον ένα περιβάλλον όπου η επιστροφή του Αυστριακού στο σινεμά δε θα περάσει απαρατήρητη.

e-go.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ