Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΠΑΛΑΒΩΣΑΝ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΟ ΓΑΜΟ: ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ... ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ!


Και οι εξωγήινοι έδωσαν το παρών στην προετοιμασία του πριγκιπικού γάμου. Τουρίστας ισχυρίζεται ότι είδε να εμφανίζεται στο συννεφιασμένο ουρανό, κοντά στο Big Ben, ένα UFO! Τo ασημί, άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο παρέμεινε στον ουρανό του Λονδίνου τριάντα λεπτά και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Τώρα αναμένεται να δούμε αν οι εξωγήινοι θα καταφτάσουν απρόσκλητοι στον γάμο!

- Σωσίας της Κέιτ Μίντλετον παραδίδει μαθήματα σε κοριτσάκια από την Κίνα για το πώς να κάθονται σωστά και να πίνουν το τσάι τους! Οι διοργανωτές διάλεξαν αυτόν τον τρόπο για να διαφημίσουν την έκθεση που γίνεται σε εμπορικό κέντρο του Χονγκ Κονγκ με θέμα τον πριγκιπικό γάμο, ώστε να αυξηθούν οι πωλήσεις.
- Τώρα και οι γυναίκες της Νότιας Κορέας έχουν τη δυνατότητα να παντρευτούν έναν άντρα της... αφρόκρεμας! Εταιρεία στη Σεούλ «ζευγαρώνει» άντρες που έχουν σπουδάσει σε ακριβά πανεπιστήμια και διαθέτουν εξαψήφιο μισθό με γυναίκες ταπεινής καταγωγής, εκπληρώνοντας έτσι το όνειρο της... Σταχτοπούτας. Αρκεί βέβαια να είναι έξυπνες, επιτυχημένες και με αυτοπεποίθηση.
- Πριγκιπικό γάμο-μαϊμού διοργάνωσαν οι κάτοικοι της πόλης Τζιλγκάντρα στην Αυστραλία, όπου ο μηχανικός της πόλης θα υποδυθεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και η σύζυγος ενός αγρότη τη Μίντλετον. Τη βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδυθεί η 80χρονη Ισλα Τίμπιτς, ενώ οι καλεσμένοι θα πρέπει να παραστούν στην τελετή ντυμένοι ως Βρετανοί γαλαζοαίματοι!

ΞΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ
Οσο αποφασισμένη κι αν ήταν η έφηβη Εστιμπάλις Τσάβες από το Μεξικό να φτάσει στη Βρετανία για τον πριγκιπικό γάμο, τα οικονομικά της δεν τη βοήθησαν να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, με αποτέλεσμα να ξεμείνει στην Ισπανία. Προηγουμένως είχε κάνει ακόμα και απεργία πείνας προκειμένου να «εκβιάσει» το παλάτι να την καλέσει.

ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΥ Ο ΟΥΙΛΙΑΜ
Στο τέλος θα βγουν και συγγενείς! Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι, σύμφωνα με αναλυτή γενεαλογικών δέντρων, απόγονος ενός αλκοολικού Μίντλετον που ζούσε τον 17ο αιώνα στη Σκωτία. Οπως λέει ο ειδικός Γκόρντον Κέισελι, η κόρη του Τζον Μίντλετον, ο οποίος πέθανε πέφτοντας από τις σκάλες, παντρεύτηκε έναν πρόγονο της προγιαγιάς της βασίλισσας Ελισάβετ.
- Ως οι καλύτεροι σωσίες του πριγκιπικού ζεύγους βραβεύτηκαν από τη βρετανική αερογραμμή EasyJet ο 29χρονος Σάιμον Γουάτκινσον από το Λονδίνο και η 29χρονη Ορσολα Ρόσι από το Μιλάνο. Στον διαγωνισμό πήραν μέρος είκοσι ζευγάρια από δέκα ευρωπαϊκές χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ