Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΣΤΗΝ "ΑΝΑ-ΓΕΝΕΣΙΣ" ΚΑΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Ο κύβος ερρίφθη! Η αποκάλυψη του «Metrosport» για την είσοδο στην ΠΑΕ Άρης των Ντίμη Παπαϊωάννου και Ηλία Πόππη, έχει και συνέχεια, καθώς στην «Ανα-Γένεσις» προστίθεται και ο Τάσος Ορφανίδης, αποτελώντας το ένατο μέλος του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την εκλογή του από το σώμα της Λέσχης Φίλων Άρη.

Στη συνάντηση που είχαν οι τρεις άνδρες με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Θανάση Αθανασιάδη, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων κι έτσι η συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο των εκλογών θα πρέπει να θεωρείται κάτι παραπάνω από δεδομένη. Κοντά στην προσπάθεια αυτή θα βρίσκονται και τα υπόλοιπα μέλη της «Γένεσις» Αλέξης Αντωνιάδης, Γαρμπής Τουρσουτζιάν και Άκης Γκιουλέκας, οι οποίοι όμως επιθυμούν να παραμείνουν στην… αφάνεια, συνεισφέροντας όμως τον τρόπο τους και στηρίζοντας την προσπάθεια.

Η εξέλιξη αυτή ισοδυναμεί με έκπληξη πρώτου μεγέθους, καθώς η πρόθεση της «Γένεσις» να στηρίξει τη σημερινή διοίκηση ήταν δεδομένη, αλλά μέχρι στιγμής δεν προέκυπτε από πουθενά η συμμετοχή στελεχών της στο υπάρχον σχήμα. Έτσι όμως φαίνεται με τον πλέον ξεκάθαρο ρόλο η απόλυτη εμπιστοσύνη που υπάρχει στο ρόλο που έχει αναλάβει η διοίκηση και αποτελεί το πλέον ηχηρό «χαστούκι» σε όσους προσπαθούν να μειώσουν το «διοικητικό συμμάζεμα» που επιχειρείται εδώ και δυο χρόνια στην ΠΑΕ Άρης.
Ρεπορτάζ: www.metrosport.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ