Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ


Μια κοινή θνητή… μέλλουσα Βασίλισσα στο Ηνωμένο Βασίλειο . Το όνειρό της πραγματικότητα κάνει η Catherine Elizabeth Middleton και το News247 ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας  μιας σταχτοπούτας που είχε επιλέξει να βάλει μια φωτογραφία του πρίγκιπα Γουίλιαμ πάνω από το κρεβάτι της  όταν ήταν ακόμα μαθήτρια στο Κολέγιο Μαρλμπορόου  και κατάφερε να γίνει η πρώτη λαϊκή βασίλισσα στην ιστορία της χώρας.

Τα χρόνια..της αθωότητας
Η Kate γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου 1982. Είναι η πρωτότοκη κόρη του επιχειρηματία Michael και της πρώην αεροσυνοδού Carole Middleton. Ο πατέρας της ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος επιχειρηματίας μετακόμισε μαζί με την οικογένειά του στο Αμμάν της Ιορδανίας τον Μάιο του 1984 όταν η νεαρή μέλλουσα πριγκίπισσα ήταν ακόμα δυο ετών.
 
Η οικογένειας Middleton παρέμεινε στο Αμμάν για δυόμιση χρόνια. Η νεαρή πήγε εκεί νηπιαγωγείο. Επιστρέφοντας το 1986 στην Βρετάνια οι γονείς της επέλεξαν να πάει στο ιδιωτικό  σχολειό  στο St Andrew's στο Pangbourne.
 
Η οικογένειας Middleton απέκτησε άλλα δυο παιδιά, την Pippa και τον James . Στα δεκατρία της πήγε για ένα χρόνο στο Βρετανικό Ινστιτούτο της Φλωρεντίας.
Ένα ειδύλλιο γεννιέται…
Η Kate επέλεξε να συνεχίσει τις σπουδές της στην ιστορία της τέχνης στο St Andrew's. Εκεί έμελε να γνωρίσει τον William  που σπούδαζε γεωγραφία. Έτυχε να μένουν στην ίδια λέσχη. Όταν ο πρίγκιπας κατάφερε να πάρει την άδεια να νοικιάσει ένα σπίτι εκτός της πανεπιστημιούπολης, επέλεξε την Κέιτ να είναι η μία από τους τρεις συγκατοίκους του.
Η επιλογή της εγκρίθηκε και από το παλάτι, αφού όλοι μιλούσαν για μια πολύ σοβαρή και έξυπνη κοπέλα.

Το 2005 πήραν τα πτυχία τους και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Ο πρίγκιπας άρχισε την εκπαίδευση στα διάφορα σώματα του στρατού και η Kate προσπαθούσε να ξεφύγει από τις κάμερες των παπαράτσι που την ακολουθούσαν σχεδόν παντού.
 
Οι ανασφάλειες της απόστασης έφεραν σύννεφα και ο William ένιωθε να ασφυκτιά από την Kate , ενώ εκείνη, με τη σειρά της, τον θεωρούσε πολύ εγωιστή.

Τον Απρίλιο του 2007 χώρισαν ωστόσο ένα χρόνο αργότερα στις 3 Απριλίου του 2008 ο πριγκιπας επέλεξε να της πει πόσο ξεχωριστή είναι γι’ αυτόν με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο: προσγείωσε το ελικόπτερο τύπου Σινούκ με το οποίο έκανε εκπαιδευτική πτήση στον κήπο του πατρικού της.
Φωτογραφίες από τη ζωή της
Σε ηλικία 3 ετών.
Σε ηλικία των τεσσάρων στο Αμμάν 
Από επίδειξη μόδας στο St Andrew's
Με τον William στο πανεπιστήμιο
Με την μητέρα της Carol
Φωτογραφία αποφοίτησης
Κάνοντας ποδήλατο
Διακοπές στην Ibiza
Με τον William  παρακολουθώντας έναν αγώνα
Σε βραδινή της έξοδο

Με την αδελφή της Pippa
 
Με τον πρίγκηπα Harry.. και κουμπάρο της
Ξεσαλώνει
Στην Ιρλανδία σε περιοδεία με τον William

πηγή: News247



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ