Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΗΝ (υποψήφιες πριγκίπισσες) ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΟΥΙΛΙΑΜ (η πιο κουκλάρα τον παράτησε και έφυγε με έναν ναύτη!)

Μπορεί η Kate Middleton να είχε μόλις δύο σχέσεις προτού γνωρίσει τον πρίγκιπά της -στην κυριολεξία-, όμως ο William είχε τουλάχιστον έξι πιθανές πριγκίπισσες, πριν αποφασίσει πως η Kate ήταν το άλλο του μισό. 

Ως γνωστόν, το ζευγάρι έχει προσκαλέσει τους πρώην του στον γάμο. Δείτε ποιες είναι οι πρώην του πρίγκιπα William...

Rose Farquhar


Η Rose Farquhar και ο πρίγκιπας William ήταν ζευγάρι για σύντομο χρονικό διάστημα το 2000. Τους είχε δει να φιλιούνται κάτω από μια γέφυρα, ένας αγρότης! Οι δυο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και ήταν η πρώτη αγάπη του William. Η Rose είναι πλέον τραγουδίστρια και η οικογένειά της εξακολουθεί να έχει φιλικούς δεσμούς με τη βασιλική οικογένεια.

Davina Duckworth-Chad


Η Davina είναι δεύτερη ξαδέρφη της πριγκίπισσας Diana και ο William την είχε προσκαλέσει σε κρουαζιέρα στο Αιγαίο με το γιοτ του το καλοκαίρι του 1999. Ήταν ένας σύντομος εφηβικός έρωτας που κράτησε εκείνο το καλοκαίρι. Εκείνη είναι σήμερα παντρεμένη με τον βαρώνο Tom Barber και έχουν δίδυμα.

Jessica (Jecca) Craig


Περισσότερο μια καλοκαιρινή περιπέτεια, παρά αληθινός έρωτας. Ο William πέρασε το καλοκαίρι του 2001 στο ράντσο που ανήκει στην οικογένεια της Jessica στην Κένυα, πρωτού φοιτήσει στο St. Andrew's College. H Jessica και ο William είναι σήμερα δύο καλοί φίλοι. Το αστείο της υπόθεσης: Το ράντσο της Jessica στην Κένυα, είναι εκεί που ο William έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Kate!

Arabella Musgrave


Η Arabella ήταν φιλενάδα του William πριν εκείνος εγγραφεί στο κολέγιο. Την ξεπέρασε γρήγορα, όμως είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο το καλοκαίρι του 2001. Η Arabella, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Gucci, είχε επίσης δεσμό με έναν οικογενειακό φίλο του Καρόλου, ενώ τώρα έχει ξετρελαθεί με έναν τραπεζικό.

Carly Massy-Birch


Η Carly Massy-Birch ήταν η πρώτη κοπέλα του William στο κολέγιο (πολλές ήταν εκείνες που ήθελαν να γίνουν πριγκίπισσες). Η Carly είναι κόρη αγρότη και είχε εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι δυο τους ήταν μαζί για λίγο καιρό, με την Carly να του μαγειρεύει μακαρονάδες, χώρισαν όμως ένα σαββατοκύριακο. Σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη έφυγε με έναν ναύτη για τη Γαλλία.

Olivia Hunt


Η εντυπωσιακή ξανθιά Olivia Hunt και ο πρίγκιπας William γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων στο Λονδίνο. Εκείνη σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και συναντιόταν συχνά-πυκνά με τον William, σε μια pub ονόματι Cumberland. Σήμερα, η αδερφή της Olivia είναι παντρεμένη με τον κολλητό φίλο του William.

Isabella Calthorpe


Σύμφωνα με τις φήμες, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William χώρισαν για σύντομο χρονικό διάστημα το 2004, επειδή ο William είχε έρθει πολύ κοντά με την ηθοποιό Isabella Calthorpe. Ωστόσο, φίλοι του William υποστηρίζουν πως οι δυο τους ποτέ δεν ήταν ζευγάρι. Τώρα εκείνη είναι με τον φίλο του William, Sam Branson.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ