Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΑΜΠΙ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Αθλητικός Εισαγγελέας κ. Σιμιτζόγλου διέταξε προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τα λεγόμενα του άλλοτε διαιτητή κ. Βοριά σχετικά με το συγκεκριμένο ματς για το Γιουρόπα Λιγκ. Πρώτος θα περάσει την πόρτα της εισαγγελίας για να καταθέσει ο ίδιος ο κ. Βοριάς ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Προκαταρκτική έρευνα για τις δηλώσεις του άλλοτε διαιτητή Σωτήρη Βοργιά γύρω από την ύπαρξη επιστολής που εμπλέκει πρόσωπα και πράγματα στο παιχνίδι Μακάμπι – Ολυμπιακού για το Γιουρόπα Λιγκ, διέταξε ο Αθλητικός Εισαγγελέας Ευ. Σιμιτζόγλου.
 
Τα όσα είπε ο κ. Βοριάς για το συγκεκριμένο παιχνίδι και για τη σχέση που μπορεί να έχουν Δαλούκας, Μαρινάκης και Μπέος, “ανάγκασαν” τον Αθλητικό Εισαγγελέα να παρέμβει, διατάζοντας προκαταρκτική έρευνα για το θέμα.
 
Ο κ. Σιμιτζόγλου πρόκειται να καλέσει όλους τους... εμπλεκόμενους στο γραφείο του. Πρώτος αναμένεται να περάσει ο ίδιος ο Σ. Βοργιάς και θα ακολουθήσουν κι άλλοι μάρτυρες αλλά και οι Δαλούκας, Μαρινάκης, Μπέος και Βασσάρας, που εμπλέκονται στο ζήτημα, όπωςκαι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πηλάβιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ