Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Η ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΡΟ (σημερινού συζύγου της Αθηνάς Ωνάση)

Η Σιμπέλ Ντόρσα γεννημένη στις 14 Οκτώβρη 1974, βρήκε τραγικό θάνατο στις 26 Μαρτίου 2011 όταν έπεσε από το παράθυρο του έβδομου ορόφου της κατοικίας της στο Σάο Πάολο. Η είδηση που συγκλόνισε τη σόουμπιζ έκανε το γύρο του κόσμου φέρνοντας στην επιφάνεια στοιχεία της πολυτάραχης πλην σύντομης ζωής της.

Ηθοποιός, μοντέλο και συγγραφέας, υπήρξε εξώφυλλο του Playboy Βραζιλίας τον Απρίλιο του 2008. Παντρεμένη με τον Βραζιλιάνο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (σημερινού συζύγου της Αθηνάς Ωνάση) απέκτησαν στο σύντομο κοινό τους βίο μια κόρη, τη Βιβιάν. Εκτός από τους έρωτες και τις αποτυχημένες σχέσεις, η Ντόρσα υπέστη ένα σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα, στο οποίο σκοτώθηκε ο οδηγός ενώ η ίδια αναγκάστηκε να περάσει ένα μήνα στο νοσοκομείο με σοβαρότατες κακώσεις και δύο μήνες ακίνητη στο σπίτι της. Από αυτή την περιπέτεια έγραψε το μοναδικό της βιβλίο, εμπνευσμένο από τις ώρες τις ακινησίας της με τίτλο «5:00 da Manhã (meaning 5:00 μ.μ. στα πορταγαλικά». Δυστυχώς, το 2010 δεν ήταν μια καλή χρονιά για τη Σιμπέλ. Συνδέεται ερωτικά με τον παρουσιαστή του E!Brazil TV Γκιλμπέρτο Σκάρπα και αμέσως σχεδιάζουν το γάμο τους ο οποίος είχε οριστεί για τον Απρίλιο του 2011. Με την αλλαγή του χρόνου ο Σκάπρα αυτοκτονεί και αυτός στο διαμέρισμά τους, από το ίδιο παράθυρο που έμελλε να είναι μοιραίο δύο μήνες αργότερα και για τη Βραζιλιάνα καλλονή. Μητέρα ενός γιου, του Φερνάρντο και της κόρης του Αλβάρο Βιβιάν, με την οποία ασχολείται και η Αθηνά Ωνάση, όταν την παίρνουν στο σπίτι τους, άφησε γράμμα σε αυτά που τα ενημέρωνε για την πράξη της, ενώ η είδηση μεταδόθηκε μέσω Twitter.

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΤΗΣ.ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ,ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΔΙΑΠΡΑΤΩΝΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ