Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Ο SUPER 3 ΚΡΑΖΕΙ

Ο Super 3 αντιδρά έντονα στην πρόθεση της διοίκησης της ΚΑΕ Άρης να προσλάβει προπονητή της ομάδας τον Σούμποτιτς. 


Στην ιστοσελίδα super3.gr ανέβηκε το εξής κείμενο, με τη φωτογραφία που βλέπετε δίπλα:


"Τεράστια ντροπή και ανυπολόγιστη ζημιά…


Το 84-79 επί του Ηλυσιακού στο Παλέ, ήταν το τελευταίο ματς του Σαρόν Ντρούκερ στον πάγκο του ΑΡΗ.

Το «διαζύγιο» ήταν προδιαγραμμένο εδώ και αρκετό διάστημα, καθώς προς τα έξω «έβγαινε» ότι αυτός είναι ο μόνος υπαίτιος για την κακή εικόνα της ομάδας, κάτι για το οποίο είχαμε εκφράσει την άποψη ότι δεν μπορεί να ισχύει, καθώς σε μια ομάδα έχουν ευθύνη όλοι, είτε για τα καλά, είτε για τα άσχημα.

Μέχρι και ο αντικαταστάτης του (βλ. Σφαιρόπουλος) είχε γραφτεί σε συγκεκριμένες εφημερίδες, σε ημέρα που ο ΑΡΗΣ είχε ευρωπαϊκό αγώνα και στον πάγκο της ομάδας θα καθόταν ο Ντρούκερ (!!!), κάτι που προφανώς και προκάλεσε πολλαπλά προβλήματα στη λειτουργία του αγωνιστικού τμήματος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ για τη λύση της συνεργασίας με τον Ισραηλινό, συνοδεύτηκε από την αναφορά ότι ο Σούμποτιτς έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΑΡΗ…

… Κάτι που προκαλεί ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΖΗΜΙΑ (!!!!!!!!!!!!!!), καθώς μιλάμε για τον άνθρωπο που «τρύπησε» την ομάδα της καρδιάς μας (Πειραϊκός – ΑΡΗΣ 69-61 τη σεζόν ‘96-‘97), λίγους μήνες πριν καταλήξει στον παναθηναϊκό, ο οποίος και θα επωφελούταν από την ήττα του ΑΡΗ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος.

Ο συγκεκριμένος δεν έχει Κ-Α-Μ-Ι-Α θέση στον περήφανο Σύλλογό μας, για την ΕΠΙΒΙΩΣΗ του οποίου δώσαμε όλη μας την ψυχή, όταν διάφοροι άλλοι ήταν πολύ μακριά, μπορεί και πουθενά.

Γι’ αυτό, λοιπόν………………"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ