Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΦΑΝΤΟΜΑΣ ΤΗΣ ΩΚΕΑΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ!

Στα δίχτυα της ομοσπονδιακής αστυνομίας της Νέας Ζηλανδίας έπεσε ένας ομογενής, ο οποίος αποτελεί τον υπ αριθμόν ένα καταζητούμενο στην Ωκεανία.

Ο λόγος γίνετε για τον Λοϊζο Μάικολς, 44 ετών, που συνελήφθη στο Gold Coast μετά από ανθρωποκυνηγητό πολλών εβδομάδων και εντάλματα σύλληψής του που είχε εκδοθεί από τις αρχές της Νέας Ζηλανδίας και της Βικτώριας.
Ο επιτήδειος Μάικολς κατηγορείται για τρεις κατηγορίες απάτης ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων τα οποία απέσπασε από αθώα θύματά του στη Νέα Ζηλανδία.
Όταν εντοπίστηκε και συνελήφθη από της αστυνομικές αρχές της Νέας Ζηλανδίας, κατάφερε να τους ξεφύγει μέσα από τα χέρια τους στην κυριολεξία, αφού ζήτησε και πήρε άδεια λίγων ημερών με σκοπό όπως είπε να επισκεφτεί την άρρωστη μητέρα του και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο ομογενής, που προτιμούσε να τον αποκαλούν "φαντομά", παρουσιαζόταν στα υποψήφια θύματα του ως επιχειρηματίας και τα εξαπατούσε αποσπώντας τους "τεράστια ποσά".
Όπως αποκάλυψε ένας εκ των θυμάτων του: "Μου έφαγε180.000 δολάρια. Του τα έδωσα να τα επενδύσει. Ήλπιζα πως από τα κέρδη που θα είχα θα πήγαινα το παιδί μου στο εξωτερικό για θεραπεία με βλαστοκύτταρα" είπε.
Ο Μάικολς μετά την σύλληψη του επρόκειτο να οδηγηθεί στο δικαστήριο του Σάουθπορτ, όπου θα συζητηθεί το αίτημα της Νέας Ζηλανδίας για έκδοσή του προκειμένου να δικαστεί για τις υποθέσεις που κατηγορείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ