Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ALTER

Στην τελική ευθεία αναζήτησης λύσης στο αδιέξοδο φέρεται πως βρίσκεται το Alter. Την περασμένη εβδομάδα οι ενέργειες των μετόχων και στελεχών του καναλιού στις διαπραγματεύσεις με τις τράπεζες και τους επιχειρηματίες αποτυπώθηκαν στο ταμπλό του Χρηματιστηρίου. Εκεί όπου για δύο ημέρες η μετοχή κατέγραψε ένα εντυπωσιακό άλμα αύξησης στην τιμή της. Η «Ελεύθερη Τηλεόραση» με ανακοίνωσή της στο Χ.Α. επιβεβαιώνει ότι βρίσκεται σε «συζητήσεις για τη συμμετοχή νέων επενδυτών στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας», όπως επίσης ότι «οι διαπραγματεύσεις με τις πιστώτριες τράπεζες βρίσκονται ακόμα σε εξέλιξη». Εντύπωση προκάλεσε και η αναφορά του μετόχου Γιώργου Κουρή στην εκδήλωση κοπής της πίτας της Real news «άντε και καλή Real TV», φράση που για ορισμένους επιβεβαιώνει το σενάριο αλλαγής στο όνομα του καναλιού από Alter σε Real TV.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της προσπάθειας ανεύρεσης κεφαλαίων ηγείται ο Γιώργος Κορωνιάς, ο οποίος θα αναλάβει τα ηνία του νέου καναλιού. Σε περίπτωση που τελικά επιβεβαιωθεί το σενάριο αυτό, οι τράπεζες θα πρέπει να αποδεχθούν το «κούρεμα» των χρεών του καναλιού έναντι προσωπικών εγγυήσεων των μετόχων.
Στις εξελίξεις ενεπλάκη και το όνομα του Πάνου Κολιοπάνου, συνεργάτη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θόδωρου Πάγκαλου. Ο ίδιος βέβαια δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την πληροφορία. Στο Alter τις δύο προηγούμενες μέρες δεν μεταδόθηκαν ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων που προκήρυξαν οι ενώσεις τεχνικών και δημοσιογράφων.

Πηγή: Ισοτιμία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ