Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η ΖΑΒΛΑΚΩΜΑΡΑ ΤΟΥ BIG BROTHER ΤΕΛΕΙΩΣΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ...

Ακριβώς όπως τα είχαμε γράψει ΕΔΩ 
Το, εξ αρχής, φαβορί του “Big Brother”, ο Κρητικός Γιάννης Φουκάκης, αναδείχθηκε τελικά ο μεγάλος τυχερός του ριάλιτι παιχνιδιού του Alpha.
Για το ότι είναι ο μεγάλος νικητής και για το ότι το έπαθλο των 170.000 ευρώ τον περιμένει, ο... ενδιαφερόμενος το πληροφορήθηκε όχι από την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά ούτε από την παραγωγή του παιχνιδιού, αλλά από την αρραβωνιαστικιά του, Φωτεινή.
Αυτή ήταν μία από τις καινοτομίες του παιχνιδιού. Η άλλη, που είχε προηγηθεί, ήταν ότι κάθε υποψήφιος προς αποχώρηση στο live αυτής της Κυριακής, «έφευγε»... πετώντας από το σπίτι του Big Brother.
Αυτός ο τελικός διήρκεσε περισσότερες από 3 ώρες, ενώ κάθε φορά που ήταν να αποχωρήσει κάποιος από τους 4 παίκτες που έφτασαν στον τελικό (Αντώνης, Γιάννης, Ηλίας, Εβελίνα), ο Μεγάλος Αδελφός τους έστελνε όλους στην... αρένα. Εκεί οι παίκτες ήταν υποχρεωμένοι να μπουν σε ισάριθμους γυάλινους κλωβούς και να περιμένουν.
Ο κλωβός που... «ανασηκωνόταν» από το έδαφος – με τη βοήθεια γερανού – είχε μέσα τον παίκτη που τελικώς έμενε εκτός διαδικασίας. Μέσα στο ίδιο γυάλινο «κλουβί», ο γερανός μετέφερε τον αποχωρήσαντα στο πλατό, δίπλα στην Ρούλα Κορομηλά. Με αυτή τη διαδικασία «βγήκαν» από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, ο Ηλίας και η Εβελίνα. Για την ιστορία το αυτοκίνητο το πήρε ο Αντώνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ