Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ALTER; (video)


Επίθεση Παπαδημητρίου: "Τηλεαστέρας ο Χατζηνικολάου, δεν πληρώνει φόρους ούτε καν μισθούς, αποτυχημένος επιχειρηματίας". Απειλεί με μηνύσεις ο Νικολάκης.
*έγραψε το antiitroktiko.blogspot.com* Θέλει ο Αλαφούζος το Αλτερ ή απλά θέλει το κουφάρι του Αλτερ για να πάρει μερίδιο τηλεθέασης; Εμας πάντως όλη αυτή η κατάσταση και η παρέμβαση του ΣΚΑΙ στο θέμα με τον τρόπο που έγινε,
μας λέει ξεκάθαρα ότι του Αλαφούζου του γυάλισε το Αλτερ. Είναι σαν να θέλει να καταδείξει σε όλους το οικονομικό αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο σταθμός, να καταστήσει αφερρέγγυους και ανίκανους όλους τους σημερινούς εμπλεκομενους  και να μοστράρει σαν μια αξιόπιστη λύση για να σωθεί η επιχείρηση και οι εργαζόμενοι της.  Διακρίνουμε μια πρεμούρα να αποτραπεί οποιαδήποτε λύση τεχνιτής στήριξης του Αλτερ, κάτω από το τραπέζι κατα τη συνηθισμένη ελληνική πρακτική. Δείτε προσεκτικά όσα λέγονται στο ρεπορτάζ και θα διακρίνεται αυτά που σας λέμε.

Μπάμπης Παπαδημητρίου: "Με το Αλτερ αρχισε να επιχειρεί ο γνωστός τηλεαστέρας Χατζηνικολάου  ... πήγε για να σώσει το κανάλι ... έλεγε σε κατι ημερίδες του ΣΕΒ ότι θέλει να γίνει επιχειρηματίας ... όμως επιχειρηματίας δεν μπορείς να γίνεις αν δεν πληρώνεις του φόρους, τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία ... ούτε καν τους μισθούς", "Αυτοί εκεί πέρα χρωστάνε πάρα πολλά λεφτά και είναι αδύνατο να τα ξεπληρώσουν... βλέπω να σκάει το κανόνι και να ακούγεται πολύ μακρυα ... ακούω από τώρα τον Γιώργο Τράγκα  να φωνάζει "τα λεφτά μας ρε!" και η φωνή του να ακούγεται από εδώ μέχρι το σπίτι του στις Κάννες"

Χθες το δελτίο του ΣΚΑΙ ασχολήθηκε 10 ολόκληρα λεπτά με το θέμα της πιθανής χρεοκοπίας του ALTER. Το σχεδόν εξαντλητικά εκτενέστατο ρεπορτάζ που έκαναν όλοι οι συντελεστές του δελτίου, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει σε πληρότητα από άλλες πολυδάπανες παραγωγές ντοκυμαντέρ του ΣΚΑΙ (βλέπε 1821). Ο Παπαδημητρίου αποκάλεσε τον Χατζηνικολάου "τηλεαστέρα" και ο ευαίσθητος σε θέματα ηθικής και τιμής ευθικτούλης απειλεί τώρα με μήνυση και για αυτό αλλά και για όσα άλλα ειπώθηκαν στο χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ. Ο Μπαμπης Παπαδημητρίου στην αναλυση που έκανε για τα αίτια του φαληρίσματος του τηλεοπτικού σταθμού, ανέφερε πως το σταδιακό κλείσιμο της κάνουλας πολιτικού χρήματος (μέσω διαφημίσεων αλλά και άλλων τρόπων) είναι η σημαντικότερη αιτία για το κατάντημα του σταθμού, προσθέτωντας ότι περισσότερο επλήγησαν τα ΜΜΕ που ήταν εξαρτημένα από αυτή την πρακτική χρηματοδότησης του κράτους και των κομμάτων προς τα ΜΜΕ. Ως δεύτερο πιο σημαντικό παράγοντα ο Παπαδημητρίου ανέφερε τους παχυλούς μισθούςπου είχαν όλοι οι "μεγάλοι" του καναλιού που ήταν σε αναντιστοιχία με την αισχρη οικονομική του κατάσταση.
Όλα αυτά προφανώς και έθιξαν την υπόληψη του Χατζηνικολάου, ο οποίος ακούγοντας χθες το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ θα ένιωσε λιγάκι για μια στιγμή, ως σαν να ήταν κάποιος από τους τραπεζίτες με υψηλούς μισθούς σε τράπεζες χωμένες μέχρι τον λαιμό ... αυτούς που βρίζει και κατηγορεί συνέχεια όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο Παπαδημητρίου προχώρησε ένα βήμα ακόμα παραπέρα κάνωντας ένα κηρυγμα χρηστης και βιώσιμης διαχείρισης ενός ΜΜΕ. Πάνω σε αυτό όμως ένα έχουμε να πούμε ... είναι ο ΣΚΑΙ το κατάλληλο κανάλι για να κάνει μαθήματα βιώσιμης διαχείρισης ενός ΜΜΕ? Εμείς ξέρουμε ότι το συγκεκριμένο κανάλι -με όλη την ποιότητα που το χαρακτηρίζει σε επίπεδο παραγωγών- όχι μόνο δεν τα βγάζει τα λεφτά του, αλλά ο Αλαφούζος τα στάζει χοντρά ΜΟΝΟ με την ελπίδα να μεγαλώσει κάποτε σε ισχύ ο σταθμός και να μπει στο παιχνίδι. Εκτός και αν λάθος είμαστε πληροφορημένοι και ο Λυριτζής με τον Οικονόμου πληρώνονται από 100 ευρώ κάθε μηνα και η Τσαπανίδου πέρνει 150 ευρώ μισθό και η Κοσιώνη με τον Μπαμπη αλλά 200. Μόνο έτσι υπάρχει μια ελάχιστη πιθανότητα αυτός ο σταθμός να είναι αποτελεσματικός οικονομικά, γιατί από διαφημιστικά έσοδα τα πράγματα είναι άστα βράστα, όσο και να πουλάνε τηλεοπτικό χρόνο συνδυαστικά με ραδιοφωνικό χρόνο και διαφημιστικό χώρο στα υπόλοιπα ΜΜΕ τους.


Τι ψάχνει ο γύφτος στα σαλόνια ... Ο Τράγκας έχει σπίτι στις Κάννες! [BINTEO]

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Ουάου! Αυτή τη χειροβομβίδα δεν την βλέπαμε να έρχεται! Την απασφάλισε και την πέταξε χθες ο Μπαμπης Παπαδημητρίου, στο τελείωμα της αναλυσης του για την τραγική οικονομική κατάσταση του ALTER! *έγραψε το antiitroktiko*

Και μάλλον είναι έγκυρο μιας και αν δεν ισχυε δεν θα έμπαινε ο Παπαδημητρίου στη διαδικασία να το πετάξει δημοσίως. Πέρα από τη σιγουριά που έχουμε ότι κάποιος του το "ψιθύρισε"  για κάποιο "πολύ συγκεκριμένο σκοπό", εμείς θα σταθούμε στο γεγονός αυτό καθέ αυτό. Το αναφερε σε σχέση με τους παχυλούς μισθούς που πέρναν στο ΑΛΤΕΡ οι δημοσιογράφοι του σε πλήρη αναντιστοιχία με την αισχρή οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν όλα αυτά τα χρόνια το κανάλι, και ιδίως τα τελευταία χρόνια οπότε και με το κλείσιμο της κάνουλας των κρατικών και κομματικών διαφημιστικών δαπανών έχει πληγεί ο "Αυριανισμός", ο τύπος δηλαδή που ζει και αναπνεέι άμεσα από τα κόμματα και ο οποίος παίζει χωρίς καμία πρόφαση βρώμικο παιχνίδι.

Ποιός θα το φανταζόταν ότι ο Ταμτάκος της ελληνικής δημοσιογραφίας (ειλικρινά sorry Ταμτακό!), αυτός ο Ξανθόπουλος, το παιδί του λαού που η αντιμνημονιακές του ιαχές σχίζουν τον άνεμο των ερτζιανών και τρανταζουν τις τηλεοράσεις μας κάθε βραδάκι στις 8 και 10 ... ποιός λοιπόν θα τό λεγε ότι αυτό το τρελό μαχιμι , αυτό το παληκάρι της δημοσιογραφίας ετών 70 έχει κάνει τόσο γερό κομπόδεμα που να έχει σπίτι στις Κάννες, στη Γαλλία ντε! Τουλάχιστον ας το έπερνε λίγο παραδίπλα στη Νίκαια όπου πέφτει αισθητά το τετραγωνικό! Όχι τίποτα άλλο απλά για να μη σκανδαλίζει το κοινό του που τον λατρεύει και για να μην του χαλάσει το image του αντιμνημονιακού λεβέντη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ME ΜΙΚΡΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΛΕΓΧΟΥ